Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Natasja wil graag samen fietsen, knutselen of Pokémons vangen!

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Natasja is een vrolijke, spontane dame met een verstandelijke beperking die graag een maatje zou willen om samen dingen te ondernemen, met name in het weekend.

Wat vraagt Natasja?
Iemand met humor! Iemand die zich kan vinden in haar hobby's. Iemand die met haar wil knutselen, Pokémons vangen, wandelen of wil fietsen. Op de woensdag avond of in het weekend (oneven) heeft ze veel vrije tijd over en zou ze graag met haar maatje willen afspreken. Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en duidelijkheid kan bieden. Voor haar is het belangrijk dat je je aan de gemaakte afspraken houdt. Wil jij speciaal voor haar komen?

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Omschrijving activiteit
Wie is Natasja?

Natasja is een vrouw van 23 jaar met een verstandelijke beperking. Ze woont binnen een woongroep in een woonwijk naast het terrein van 's Heeren Loo. Ze is spontaan, vrolijk en sportief. Ze houdt erg van humor. Het is belangrijk dat je duidelijk met haar communiceert. Ze is graag creatief bezig, gaat er graag op uit om Pokémons te vangen, wandelt en fietst graag en houdt van de natuur. Met een maatje zou dit geweldig zijn! Natasja heeft de ziekte TSC, waardoor ze gezwelletjes in haar hoofd heeft die een ontwikkelingsachterstand, epilepsie en autisme heeft. Om hiermee om te gaan als vrijwilliger, krijg je begeleiding van de begeleiders.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.