Bekijk alle projecten in "PEKELA"

Mentorprogramma KANS 050

Organisatie
Stichting MJD-Groningen
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
PEKELA
Interesse
Preventie schooluitval

Nieuwe mentoren zijn welkom! Vooral in de regio (buiten de stad Groningen) hebben we vacatures. Ook zijn we op zoek naar mentoren die jongeren (ook) willen ondersteunen bij geldzaken. Zie voor informatie en aanmelding: www.kans050.nl.

Ben je tussen 14 en 23 jaar? Zoek je iemand die jou aandacht geeft, die met je meedenkt en goede adviezen kan geven? Meld je dan aan voor een mentor van KANS 050! Kijk op www.kans050.nl of app je gegevens naar 06-10564318.

Omschrijving activiteit
KANS 050 biedt jongeren tussen 14 en 23 jaar uit de stad en de provincie Groningen de kans zich een half jaar tot een jaar te laten ondersteunen door een persoonlijke mentor. De mentor stimuleert zijn of haar jongere om te bereiken wat voor de jongere belangrijk is.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.