Bekijk alle projecten in "GORINCHEM"

MeidenMall Gorinchem

Organisatie
The Mall Jongerenwerk
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
GORINCHEM
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Kijk voor meer informatie op www.meidenmallgorinchem.nl

Wie ben jij?
- Je maakt makkelijk contact.
- Je kan goed luisteren en staat niet direct klaar met een ongevraagd oordeel of advies.
- Je staat open voor de leefwereld van tienermeisjes. Je weet wat meisjes bezighoudt en bent (enigszins) op de hoogte van trends op social media.
- Je kan vertrouwelijk omgaan met gevoelige informatie, maar vraagt zelf ook op tijd om hulp bij de meidenwerkers van The Mall als ergens tegen aanloopt.
- Je vindt het interessant om nieuwe vaardigheden te leren en je bent in staat om activiteiten te verzinnen die je kunt ondernemen met je maatje.

Wat doe je?
- Je neemt initiatief in het contact leggen en (één keer per maand) fysiek afspreken.
- Wanneer een meisje jou een berichtje stuurt probeer je dezelfde dag te reageren. Het is niet de bedoeling dat je pas twee weken later reageert omdat het bijvoorbeeld te druk was.
- Je bent er voor haar en staat naast haar.
- Je biedt een luisterend oor zonder oordeel.
- Je staat open voor de leefwereld van het tienermeisje.
- Doelen stellen mag maar is niet verplicht..

Omschrijving activiteit
Vind jij het fijn om relaties te leggen met tienermeiden en ben jij een luisterend oor voor hun verhalen? Meld je dan aan bij ons MeidenMall platform. We zoeken vrouwen die een maatje willen zijn voor tienermeiden tussen de 12 en 16 jaar uit Gorinchem. Met ons maatjes-project verbinden we vrouwen aan tienermeiden. Als maatje sta jij open voor de leefwereld van de tienermeid met wie je contact hebt. Je spreekt minimaal één keer per maand af en neemt het initiatief om regelmatig contact te houden. Daarnaast is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan ons platform door te bloggen, vloggen of DIY projecten te maken. De frequentie hiervan bepalen we in overleg.

Beschrijving platform
We zijn een online platform voor en door meiden uit Gorinchem, waar ze op een positieve manier mogen ontdekken wie ze zijn. We zijn een plek waar we naast de tienermeiden staan om ontdekken hoe ze kunnen groeien, zodat ze zelfbewust hun talenten ontdekken. Dit doen we door ze te laten ontdekken dat: 
- Ze mooi zijn zoals ze zijn 
- Wat ze via sociale media zien niet de standaard is 
- Er altijd iemand is met wie ze kunnen praten (maatjes-project) 
- We verschillende thema’s bespreekbaar maken

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.