Bekijk alle projecten in "ENSCHEDE"

Mediant GGZ: Vriendendienst Hoor 'ns

Organisatie
Mediant GGZ
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ENSCHEDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die belangstelling hebben voor de medemens. Vrijwilligers die initiatief willen nemen en geduldig kunnen zijn. Om dit vrijwilligerswerk te doen is geen specifieke opleiding nodig. Het gaat er juist om dat u de ander onbevangen tegemoet treedt. Vriendendienst Hoor 'ns brengt een vrijwilliger in contact met een deelnemer die wat interesse betreft bij hem of haar past. Zo bieden vrijwilligers gezelligheid en afleiding en zijn door hun betrokkenheid de ander tot steun.

Omschrijving activiteit
Vriendendienst Hoor 'ns brengt vrijwilligers samen met mensen die een psychiatrische achtergrond hebben en het moeilijk vinden om contact met anderen te maken en te onderhouden. Hierdoor kan men zich eenzaam en buitengesloten voelen. Het gaat om hele gewone activiteiten die samen gezelliger zijn dan alleen. Samen ergens koffie drinken, wandelen, fietsen, een spel doen, winkelen etc.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.