Bekijk alle projecten in "EDE"

Maud (19 jr.) zoekt een maatje om haar paard te bezoeken

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Over Maud:
“Ik ben Maud en 19 jaar oud. Mensen omschrijven mij als een lieve, gezellige maar ook gevoelige meid. Ik heb een licht verstandelijke beperking en autisme, dit zorgt ervoor dat ik duidelijkheid en structuur erg fijn vind. Verder ben ik heel zelfstandig en besteed ik veel tijd aan het knuffelen en verzorgen van mijn konijnen. Daarnaast heb ik een eigen paard dat ik verzorg en waar ik graag op rij. Verder hou ik van wandelen en luister ik graag naar muziek.”

Inhoud vrijwilligerswerk:
Maud zoekt een vrijwilliger die net als haar iets met paarden heeft en graag met haar meegaat als ze naar de manage gaat. Maud zou graag een band met een maatje willen opbouwen die duidelijk is en haar structuur kan bieden. Je haalt Maud op in Wekerom op de Hartenberg en samen rijden jullie vervolgens naar Ugchelen waar haar paard op jullie wacht. Maud zorgt vervolgens voor haar paard en gaat een stukje rijden. Je ondersteunt Maud waar dat nodig is. Na de verzorging van haar paard rijden jullie samen terug naar De Hartenberg.

Voor deze vrijwilligersvacature is het belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs.

Frequentie:
Maud vindt het fijn als je 1x per 2 weken met haar mee wilt naar de manage. Mocht 1x in de maand meer haalbaar zijn, is dit ook prima. De voorkeur gaat uit naar het weekend, zaterdag of zondag maakt niet uit. Eventueel is het ook mogelijk om op vrijdagmiddag na 13:00 samen naar de manage te gaan.

Over 's Heeren Loo:
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

Over vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo:
Als vrijwilliger bij 's Heeren Loo heb je de mogelijkheid om je gemaakte reiskosten te declareren. Vrijwilligers van 's Heeren Loo ontvangen ieder jaar een kerstpakket. Tevens is er een mogelijkheid om online trainingen te volgen om meer over de gehandicaptenzorg te weten te komen. Om vrijwilliger te worden van 's Heeren Loo hebben we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en vrijwilligersovereenkomst nodig. Onze coördinator vrijwilligerswerk helpt je met de aanvraag van deze documenten, de aanvraag is geheel gratis.

Omschrijving activiteit
Maud (19 jaar) heeft een paard, maar kan daar niet zelfstandig naartoe. Daarom is ze op zoek naar een maatje die het gezellig vindt om samen met haar naar de manage te gaan. Heb jij 1x in de 2/4 weken tijd om Maud een leuke dag te bezorgen? Dan komen we graag met je in contact!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.