Bekijk alle projecten in "ALPHEN AAN DEN RIJN"

Maatjesproject Tom in de Buurt

Organisatie
Tom in de buurt
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ALPHEN AAN DEN RIJN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Samen met een klant gaat u activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen, naar de winkels gaan, een kopje koffie drinken en nog veel meer.. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met iemand te praten. Het doel van het maatjesproject is om mensen zoveel mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij. Door een juiste match tussen u en de klant, op basis van hobby’s en wensen, wordt dit mogelijk. Frequentie van de bezoeken is in onderling overleg, maar denk aan eenmaal per week.

Heeft u behoefte aan meer sociale contacten, of voelt u zich soms eenzaam? Dan kan het maatjesproject iets voor u zijn! Samen met een vrijwilliger, het ‘’maatje’’ gaat u activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld wandelen, naar de winkels gaan, een kopje koffie drinken en nog veel meer.. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met iemand te praten. Het doel van het maatjesproject is om mensen zoveel mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij. Door een juiste match tussen u en een vrijwilliger, op basis van hobby’s en wensen, wordt dit mogelijk. Dit project is alleen in postcode 2401 / 2402 actief.

Omschrijving activiteit
Dit project is er voor de eenzame burgers in Alphen aan den Rijn. Door middel van het maatjesproject kunnen onze klanten weer deelnemen aan de maatschappij. Dit project is alleen in postcode 2401 / 2402 actief.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt