Bekijk alle projecten in "BODEGRAVEN REEUWIJK"

Maatjesproject Bodegraven-Reeuwijk

Organisatie
SAM Welzijn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
BODEGRAVEN REEUWIJK
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wilt u iets betekenen voor een ander? Houdt u ervan om persoonlijk contact aan te gaan met mensen? Heeft u 1 uur in de week tijd (overdag, avond of weekend)?

Een maatje wordt één op één gekoppeld aan een inwoner. Samen drinkt u een kop koffie, gaan jullie op pad, helpt u bij het aangaan van nieuwe contacten of het opzoeken van nieuwe activiteiten. Het maatje opent deuren, verbreedt paden en is een steun voor de ander.

De match is belangrijk: we zoeken naar iemand waar u een positieve klik mee heeft.

Is uw interesse gewekt? Dan kom ik graag met u in contact voor het maatjesproject!

Bent u op zoek naar een maatje?

Lenny Janssen van het maatjesproject SAM Welzijn - Bodegraven-Reeuwijk kijkt en doet graag met u mee in deze zoektocht. U kunt contact met haar opnemen via:

Lenny Janssen
SAM Welzijn coördinator maatjesprojecten
L.Janssen@samwelzijn.nl
06-30849203

Omschrijving activiteit
Sinds april 2018 werk ik als coördinator maatjesprojecten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Dit is een nieuw project. Binnen dit project koppel ik zoveel mogelijk mensen aan elkaar via diverse manieren. Ik ben actief op zoek naar mensen die graag een maatje zouden willen zijn voor iemand. Dat kan zijn voor een wekelijks bezoek (vriendschappelijk, kopje thee, blokje om) of als coach (samen met iemand kijken hoe je het sociaal netwerk kunt vergroten of samen op zoek naar activiteiten om buiten de deur te kunnen doen). Als maatje kunt u rekenen op begeleiding en training vanuit SAM Welzijn. U wordt gekoppeld aan iemand met dezelfde interesses en/of daar waar er een klik is.

Heeft u interesse of wilt u eerst meer weten, stuur mij dan een berichtje!

Lenny
Coördinator maatjesproject SAM Welzijn

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.