Bekijk alle projecten in "NOORDOOSTPOLDER"

MaatjesinNOP

Organisatie
Stichting Carrefour Welzijnsgroep Noordoostpolder
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NOORDOOSTPOLDER
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wil jij tijd, aandacht, je hobby of interesse delen met iemand die daar behoefte aan heeft? Ben je ouder dan 21? Wij zoeken maatjes. Veelal zijn de hulpvragers kwetsbaar, zijn kunnen vanwege een hoge leeftijd er zelf moeilijker op uit of zij hebben bijvoorbeeld een niet aangeboren hersenletsel, alzheimer, een verstandelijke beperking of een psychiatrisch ziektebeeld.

Studenten die maatje moeten zijn als schoolopdracht verwijzen we graag naar http://imakeyourday.nl/

Lukt het jou niet om zelfstandig mensen om je heen te krijgen of ben je beperkt in je (lichamelijke) mogelijkheden? Meld je dan aan bij MaatjesinNOP. Wij zoeken dan samen met jou naar een passende oplossing zodat ook jij gezellig een praatje kunt maken met iemand of je hobby of interesse kan delen met een ander en net als ieder ander mee kan doen in de maatschappij.

Omschrijving activiteit
MaatjesinNOP richt zich op (kwetsbare) mensen die het lastig vinden om zelfstandig mensen te leren kennen. Zij zoeken een maatje voor de gezelligheid, de contacten of om activiteiten mee te ondernemen. Iedereen wil meedoen!

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt