Bekijk alle projecten in "NOORDOOSTPOLDER"

MaatjesinNOP

Organisatie
Stichting Carrefour Welzijnsgroep Noordoostpolder
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NOORDOOSTPOLDER
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wil jij tijd, aandacht, je hobby of interesse delen met iemand die daar behoefte aan heeft? Ben je ouder dan 21? Wij zoeken maatjes. Veelal zijn de hulpvragers kwetsbaar, zij kunnen of durven er zelf moeilijker op uit vanwege ziekte, hun leeftijd of gebeurtenissen in hun leven. Je kunt maatje worden in je eigen dorp of wijk of ergens anders in Noordoostpolder.

Studenten die maatje willen zijn voor een schoolopdracht vragen wij contact met ons op te nemen via info@carrefour.nu

Lukt het jou niet om zelfstandig mensen om je heen te krijgen en/of ben je beperkt in je (lichamelijke) mogelijkheden? Meld je dan aan bij MaatjesinNOP. Wij zoeken dan samen met jou naar een passende oplossing zodat ook jij gezellig een praatje kunt maken met iemand of je hobby of interesse kan delen met een ander en net als ieder ander mee kan doen in de maatschappij.

Omschrijving activiteit
MaatjesinNOP richt zich op (kwetsbare) mensen die het lastig vinden om zelfstandig mensen te leren kennen en/of de contacten te onderhouden. Zij zoeken een maatje voor de gezelligheid, de contacten of om activiteiten mee te ondernemen. Want iedereen wil meedoen!
Je kunt kiezen of je iedere twee weken iemand 2 uur bezoekt of iedere week.
Maatjes gaan bijvoorbeeld koffiedrinken, kaarten maken, een spelletje doen, wandelen, fietsen of boodschappen doen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.