Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Maatjes Slachtoffers Mensenhandel+

Organisatie
Humanitas
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
8
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Vrijwillig coördinator Maatjes Slachtoffers Mensenhandel+
- 4 à 8 uur per week -

Ben jij sociaal, maatschappelijk betrokken, heb je organisatietalent of wil je dit verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons project Maatjes Slachtoffers Mensenhandel+ zoeken wij een enthousiaste coördinator.

Wie zijn wij?
Humanitas is de vrijwilligersorganisatie in Utrecht voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Meer dan 400 vrijwilligers, van jong tot oud, maken dagelijks het verschil voor anderen, zonder daarbij onderscheid te maken in afkomst, geloof of cultuur. We helpen mensen op weg en reiken de gereedschappen aan waarmee ze zelf verder kunnen.

Maatjes Slachtoffers Mensenhandel+
Dit project van Humanitas Utrecht is gericht op mensen die slachtoffer zijn geweest van mensenhandel of andere vormen van geweld. Ze hebben te maken gehad met mensenhandel, prostitutie, seksueel, eergerelateerd en/of huiselijk geweld. Door ervaringen uit het verleden kan het voor hen lastig zijn om anderen te vertrouwen en nieuwe contacten op te bouwen.
Maatjes Slachtoffers Mensenhandel+ helpt hen om weer vertrouwen te krijgen in de toekomst en zich verder te ontwikkelen. Dit doen we door een deelnemer te koppelen aan een vrijwilliger die hem of haar tijdelijk ondersteunt bij het zetten van kleine stappen vooruit. Bijvoorbeeld door te praten of een luisterend oor te bieden, activiteiten te ondernemen en te helpen bij de opbouw van een sociaal netwerk.

Uitdagend en betekenisvol werk
Veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid om een eigen draai te geven aan je werkzaamheden
Samenwerking met enthousiaste vrijwilligers en beroepskrachten van Humanitas.
Training, begeleiding en intervisie

Omschrijving activiteit
Dit project van Humanitas Utrecht is gericht op mensen die slachtoffer zijn geweest van mensenhandel of andere vormen van geweld.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.