Bekijk alle projecten in "TIEL"

Maatje voor het zwemmen op zaterdag

Organisatie
Jp van den Bent Stichting
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
TIEL
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Maatje gezocht voor 1 tot 1,5 uur per week om te zwemmen met een bewoner die nagenoeg blind is. Voor

Hans is een man van ongeveer 50 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. Hans heeft ook een visuele beperking. Door een operatie een aantal jaar terug is zijn zicht zeer aangetast en ziet momenteel enkel nog schaduw en licht. Hierdoor heeft hij afscheid moeten nemen van zijn hobby's computeren en fotograferen. Dit vind hij erg jammer. Hans kan genieten van het zwemmen en vind hier dan ook zijn ontspanning in. Echter hebben wij, de woonbegeleiding, geen tijd om samen met Hans op de zaterdag van 12:00 tot 13:00 uur te zwemmen in het zwembad hier in Tiel. Daarom zijn wij op zoek naar een maatje die hem kan ondersteunen hierbij.

Omschrijving activiteit
Zou jij graag ons willen helpen? Dit doe je door ongeveer 1 keer per week te gaan zwemmen met onze lieve Hans. Hij houdt van zwemmen maar kan dit niet alleen, hij is namelijk nagenoeg blind. Het is dus belangrijk dat iemand hem ondersteund bij het zwemmen en op die manier Hans helpt om te ontspannen en te genieten van het zwemmen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.