Bekijk alle projecten in "RIJSSEN-HOLTEN"

Maatje voor een alleenstaande vrouw

Organisatie
Philadelphia Zorg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
RIJSSEN-HOLTEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wat fijn dat u dit leest. Voor een alleenstaande vrouw zoeken we gezelschap. Iemand die het leuk vindt om met haar te wandelen/ boodschappen te willen doen of gezellig kletsen.
Mevrouw heeft een verstandelijke beperking en is 57 jaar. Ze zit veel alleen en krijgt 2x per week individuele begeleiding van Philadelphia. Wekelijks

Zie boven

Omschrijving activiteit
Wekelijks 2 uurtjes over van uw tijd? Van harte welkom om te reageren. U krijgt een kennismaking gesprek. Is de klik aanwezig dan zal een VOG aangevraagd worden. Vanzelfsprekend krijgt het geld retour. Tevens WA verzekerd.
Wel dient u affiniteit te hebben met deze doelgroep

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.