Bekijk alle projecten in "DORDRECHT"

Maatje om sportief te wandelen

Organisatie
Syndion
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DORDRECHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen
Interesse
Buiten dingen doen

Voor een sportieve cliënt zoeken we vrijwilliger om samen te gaan nordic walken. De cliënt is een fanatiek hardloper geweest, maar door gezondheidsklachten is dit niet meer mogelijk. Zijn beweging zijn soms houterig en zijn oog-hand coördinatie is beperkt, echter heeft hij een sterke motivatie en veel doorzettingsvermogen.
Je bezoekt de cliënt 1x per week om samen naar buiten te gaan voor een sportieve wandeling.
Afspraken worden in overleg met elkaar gemaakt!

Kernwaarden; Zeggenschap. Verbindend. Maatwerk, met lef!
Zeggenschap staat bij Syndion hoog in het vaandel. We zoeken professionals met lef, die creatief durven zoeken naar oplossingen. We gaan met elkaar en met onze klanten om vanuit de visie van hostmanship; menselijke dienstverlening vanuit het perspectief van de klant. Deze filosofie kenmerkt zich door de combinatie van gastvrijheid, empathie en deskundigheid.

Omschrijving activiteit
Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.