Bekijk alle projecten in "EDE"

Maatje gezocht om samen de natuur mee te verkennen

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Trek jij net als Martin graag je wandelschoenen aan voor een mooie wandeling door de natuur? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden:
Martin (37) zoekt een maatje waarmee hij samen de natuur in kan gaan om te wandelen en te fietsen. In het verleden heeft Martin weleens een vierdaagse gelopen en hij zou het leuk vinden als hij dit nog eens samen met iemand kan doen.

Martin zou graag 1x in de week willen afspreken, maar dit kan altijd in overleg. Martin zit niet vast aan tijden of dagen en is heel flexibel. In eerste instantie is Martin op zoek naar een mannelijk maatje in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie. Enige kennis van autisme zou wenselijk zijn, maar is geen pre.

Martin stelt zich voor:
“Ik ben Martin, ben 37 jaar en heb een autisme spectrum stoornis. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw zelfstandig in Lunteren. Ik werk in een kringloopwinkel in Ede. Ik ben rustig van karakter en hou erg van de natuur. Ik zou graag meer sociale contacten willen. Ik heb een auto en ben hierdoor volledig mobiel. Naast de natuur hou ik van zingen en vind het fijn om mensen om me heen te hebben.”

Over de organisatie:
Martin maakt gebruik van ambulante hulpverlening van ’s Heeren Loo. ’s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Vind via deze link meer informatie over vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo: https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

Kennismaken en meer informatie:
Wil jij graag een keer kennis maken met Martin en lijkt het je leuk om maatje te worden? Of wil me meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met coördinator vrijwilligerswerk Melissa Derksen. Bel of app je vraag naar 0683147746 of stuur een mail naar vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl

-

Omschrijving activiteit
samen de natuur in kan gaan om te wandelen en te fietsen

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.