Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Leren fietsen

Organisatie
Fasehuis Amsterdam
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Hallo, ik ben Jamila Haddouti. Ik woon in Amsterdam Nieuw-West, ik ben 51 jaar oud en ik heb geen kinderen. Ik ben vrolijk, behulpzaam en houd van gezelligheid. Ik ben opzoek naar een enthousiast maatje die samen leuke dingen wil doen, zoals wandelen in het park, cake bakken en thee drinken. Ook heb ik een fiets gekocht en zou hier graag samen mee willen oefenen. Heb jij ook zin in gezelligheid? Laat het mij weten, dan maken we een afspraak om kennis te maken. Groeten, Jamila

Omschrijving activiteit
Ik vind het al leuk als iemand 1 x per maand met mij kan oefenen met fietsen of een cake kan bakken, vaker mag altijd. Ik houd van gezelligheid en hoop een maatje te vinden.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.