Bekijk alle projecten in "TILBURG"

Kinderen/jongeren coachen (R-Newt Kids Thuis)

Organisatie
Stichting ContourdeTwern
Soort project
Maatjes
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
TILBURG
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Als vrijwillige coach ga je wekelijks activiteiten met een kind of jongere ondernemen. Wat je gaat doen, is afhankelijk van de vraag van het kind of de jongere. Het gaat veelal om kwetsbare kinderen/jongeren, die om welke reden dan ook niet de aandacht (kunnen) krijgen die ze verdienen.

Het kost je als coach een paar uurtjes per week, voor de duur van een jaar. Afspraken over dag en tijd maak je samen. Voordat je als coach aan de slag gaat, krijg je een cursus aangeboden. Ook daarna krijg je ondersteuning en begeleiding.

Omschrijving activiteit
R-Newt Kids Thuis is er (o.a.) voor kinderen/jongeren tussen de 7 en 18 jaar die door omstandigheden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door positieve ervaringen op te doen wordt hun zelfvertrouwen en zelfbeeld verbeterd.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.