Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Italiaans sprekend maatje

Organisatie
Woonzorgcentrum De Ingelanden
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Ouderen

In ons woonzorgcentrum De Drie Ringen (vlak bij station Terwijde Leidsche Rijn) wonen ouderen met lichamelijke aandoeningen. Zij wonen zelfstandig op een appartement. Onder hen woont een Italiaans echtpaar. Doordat zij de Nederlandse taal beperkt beheersen komen zij in een isolement. Het zou fijn zijn als er een vrijwilliger, die Italiaans spreekt, af en toe langs komt voor een praatje. Tevens gaat mw. bij mooi weer graag naar buiten. Zij heeft dan iemand nodig die haar in de rolstoel kan duwen. U kunt, in overleg met familie en de medewerkers zorg bepalen wanneer u komt. Wij verwachten dat u zelfstandig kunt werken en sociaal vaardig bent in de omgang met ouderen.

Wij bieden voor alle vrijwilligers een trainingsprogramma, reiskostenvergoeding, een collectieve verzekeringen een jaarlijks vrijwilligersfeest.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt