Bekijk alle projecten in "MIDDELBURG"

Ik support je!

Organisatie
Stichting Welzijn Middelburg
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
MIDDELBURG
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Bij Ik support je zoeken we supporters en zorgvrijwilligers die iets willen betekenen voor een ander én voor zichzelf. Samen werken aan een mooiere samenleving. Want, wat is er fijner dan andere mensen supporteren en gelukkiger maken? Dat kan al vanaf een uurtje per week.
Zo zoekt Matthijs iemand om samen een rondje mee te fietsen op de tandem, kun je Willem (die dementie heeft) verblijden met een middagje winkelen en kun je Joanna helpen door samen haar kinderen naar zwemles te brengen. Op www.iksupportje.nl vind je alle mogelijkheden.

Wanneer je op zoek bent naar een maatje, helpen we je heel graag verder. Neem gerust eens contact met ons op, dan denken we met je mee waar we je vraag (samen) het beste neer kunnen leggen.

Omschrijving activiteit
Bij Ik support je zoeken we supporters en zorgvrijwilligers die iets willen betekenen voor een ander én voor zichzelf. Samen werken aan een mooiere samenleving. Want, wat is er fijner dan andere mensen supporteren en gelukkiger maken? Dat kan al vanaf een uurtje per week. Via de website www.iksupportje.nl worden betrokken organisaties gepresenteerd en is het aanbod van vacatures en activiteiten te raadplegen. Zo maken we samen het verschil!

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt