Bekijk alle projecten in "HOF VAN TWENTE"

Humanitas Twente Tandem

Organisatie
Humanitas Amsterdam
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HOF VAN TWENTE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Ben jij sociaal? Lijkt het je leuk om iemand te ondersteunen op verschillende gebieden en sociale activiteiten te ondernemen? Dan zoeken we jou!

Jij zult als vrijwilliger van Humanitas Tandem de deelnemer sociale steun bieden waardoor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid mogelijk zal toe nemen van de deelnemer. Samen met de deelnemer onderneem je activiteiten die gericht zijn op het doorbreken van het isolement, het uitbreiden van het sociale netwerk en het weer actief laten deelnemen aan de samenleving.

Wij vragen:
- Een tijdsinvestering van ongeveer 2 a 3 uur per week
- Een verbintenis van minimaal een jaar, dat is de duur van een maatjescontact, evt. korter als het doel eerder bereikt is.

Wij bieden:
- Een zinvolle tijdsbesteding
- Cursus basisintroductie vrijwilliger
- Intervisiemomenten met andere vrijwilligers
- Professionele begeleiding.

Wilt u graag meer mensen leren kennen en/of op zoek naar meer structurering in uw dag maar weet u niet hoe of hebt u daarbij ondersteuning nodig? U kunt dan contact opnemen met Cyril Hummel tel.nr. 074-2437733 en/of e-mail c.hummel@humanitas.nl

Omschrijving activiteit
Het Tandem project is er voor iedereen die zich eenzaam voelt, ongeacht beperking, levensverhaal of leefomstandigheden. Deelnemer en vrijwilliger ondernemen wekelijks samen activiteiten die gericht zijn op het doorbreken van het isolement, het uitbreiden van het sociale netwerk en het weer actief deelnemen aan de samenleving.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.