Bekijk alle projecten in "WAGENINGEN"

Humanitas Tandem Nederrijn

Organisatie
Humanitas maatjesprojecten Wageningen en Rhenen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
WAGENINGEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Een vrijwillig maatje is er voor mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om contact met anderen te hebben. Soms is contact leggen moeilijk en kan de kring om iemand heen steeds kleiner worden. Een maatje biedt prettig gezelschap, een luisterend oor en heeft plezier in ondernemen van leuke activiteiten met een ander. Denk hierbij aan een wandeling, een kopje koffie op de markt, een spelletje aan de keukentafel bij slecht weer. Humanitas is daarbij constant op zoek naar een goede match tussen een deelnemer en vrijwilliger zodat snel een goede vertrouwensband opgebouwd kan worden..

Omschrijving activiteit
Humanitas Tandem koppelt mensen die om welke reden dan ook buiten de maatschappij staan of hebben gestaan, waaronder (ex-)cliënten van hulpverleningsinstellingen, ouderen, nieuwkomers, jongeren, jonge moeders aan een vrijwilliger. Dit maatjescontact vormt een sterk wapen in het tegengaan van sociaal en maatschappelijk isolement.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.