Bekijk alle projecten in "WAGENINGEN"

Humanitas Tandem Nederrijn

Organisatie
Humanitas Tandem Wageningen, Rhenen, Renkum
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
WAGENINGEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Een vrijwilliger -een maatje- ondersteunt de deelnemer bij het uitbouwen en versterken van het sociale netwerk, zodat een deelnemer na een jaar weer actief zelf kan deelnemen aan de samenleving. Dit doet het maatje door middel van bezoeken en samen activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld samen te gaan wandelen, fietsen, naar de markt of naar het inloopcentrum te gaan. Je bent spontaan, betrokken en enthousiast. Je kunt goed luisteren. Je onderschrijft de waarden van Humanitas: gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid, zelfbeschikking, betrokken en vraaggericht.

Omschrijving activiteit
Humanitas Tandem koppelt mensen die om welke reden dan ook buiten de maatschappij staan of hebben gestaan, waaronder (ex-)cliënten van hulpverleningsinstellingen, ouderen, nieuwkomers, jongeren, jonge moeders aan een vrijwilliger. Dit maatjescontact vormt een sterk wapen in het tegengaan van sociaal en maatschappelijk isolement.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt