Bekijk alle projecten in "LAND VAN CUIJK"

Het mantelzorg en vrijwilligersplein - Sociom - Land van Cuijk

Organisatie
Sociom- Mantelzorg- en vrijwilligersplein
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
LAND VAN CUIJK
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die in een gezin, een jongere of bij een volwassene willen helpen. Bijvoorbeeld om de mantelzorger te ontlasten of gewoon voor gezelschap. Er is in het gezin, bij de persoon of zijn netwerk een beperking of iemand is kwetsbaar waarbij jij als vrijwilliger heel veel moois kan betekenen.
Het kan gaan om vrijetijdsbesteding of oppasvragen maar ook samen leuke activiteiten ondernemen of even bij diegene thuis een kopje koffie drinken zodat diegene zijn/haar verhaal kwijt kan! Zelfs als je niet weg kunt omdat je kinderen thuis hebt, kan er een kindje bij jullie als gastgezin komen.

Vanuit Sociom - Mantelzorg- en vrijwilligersplein zorgen we dat alles goed verloopt, gaan we met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden en gaan we samen kennismaken bij de hulpvrager en/of mantelzorger! Reiskosten krijg je van ons vergoed. Ook hebben we leuke en informatieve bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers waarvoor je wordt uitgenodigd!

Van een uurtje (of twee) per week tot 1 keer per maand, alles is mogelijk!
Kijk voor meer info op www.mvplein.nl/maatjes & neem contact op voor meer informatie of meld je bij interesse aan via onze site.

Alvast erg bedankt!

Heeft u een partner/huisgenoot/gezinslid met een beperking en wilt u als mantelzorger ontlast worden?
Of voelt u zich alleen en wilt u uw netwerk uitbreiden? Neem dan voor meer informatie met ons contact op via www.mvplein.nl/contact

Omschrijving activiteit
De hulpvragers van Sociom - Mantelzorg en vrijwilligersplein zijn kwetsbare mensen met bijvoorbeeld lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking of mensen met een niet aangeboren hersenletsel.
Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekken we waar je naar op zoek bent. Jij kent jezelf, wij onze hulpvragers en samen vinden we vast en zeker een match. Match gevonden? Dan is het van belang dat het ‘klikt’ tussen jou en de hulpvrager. Sociom - Mantelzorg en vrijwilligersplein biedt jou als vrijwilliger ondersteuning op maat. Verder biedt Sociom - Mantelzorg en vrijwilligersplein scholing aan en andere activiteiten gedurende het jaar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt