Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Help een nieuwkomer op weg!

Organisatie
Stichting New Dutch Connections
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

De ToekomstAcademie Utrecht zoekt coaches en maatjes!

Als coach of maatje bied je een van de deelnemers van de ToekomstAcademie ondersteuning bij zijn/ haar persoonlijke en professionele ontwikkeling door je eigen netwerk in te zetten. Je spreekt wekelijks af om vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld samen een open dag te bezoeken of iets sociaals te ondernemen.

Tussen de rol van coach en van maatje zijn geen grote verschillen. Als coach heb je wat meer ervaring op de arbeidsmarkt met een groter netwerk en neem je meer de mentorrol op je. Als maatje kun je de jongere toegang bieden tot de wereld van Nederlandse leeftijdsgenoten door samen leuke dingen te doen.

Een andere rol? Wij zoeken continu professionals die hun vakkennis willen overdragen aan vluchtelingen en mensen die ons op kantoor willen ondersteunen of willen helpen met het organiseren van lokale events.

Bedankt voor je interesse! We sturen je zo snel mogelijk een reactie. Meer weten? Kijk alvast op www.newdutchconnections.nl

Omschrijving activiteit
New Dutch Connections inspireert (ex-) vluchtelingen in zichzelf te geloven en betrekt andere partijen bij hun talentontwikkeling, met als doel het realiseren van economische zelfredzaamheid. Dit doet zij o.a. door het opzetten van ToekomstAcademies door het hele land, waar de jongeren gerichte trainingen en workshops kunnen volgen, gesteund door vrijwilligers. Wij zijn actief in Utrecht, Tilburg, Emmen en Drachten. Deelnemers worden gekoppeld aan een coach en een maatje die hen, gedurende minimaal een aantal maanden, op weg helpen. Daarnaast is New Dutch Connections actief om middels theater verbindingen tot stand te brengen in verschillende steden.

Ja, hier wil ik maatje worden

Helaas, op dit moment worden er voor dit project geen maatjes gezocht.
Wil je toch als maatje ergens aan de slag?

Zoek een passend project in je buurt

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt