Bekijk alle projecten in "HARDERWIJK"

Harderwijkse maatjes gezocht voor alle leeftijden!

Organisatie
Stichting ZorgDat
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HARDERWIJK
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

De opzet van ons maatjesproject is simpel. Je meldt je aan bij Zorgdat en wij zoeken iemand met dezelfde raakvlakken. Wel zo leuk als hobby’s en interesses een beetje overeen komen. Dat kan ook iets kleins zijn. Misschien vind je het fijn om samen een lastige puzzel op te lossen. Of houd je van koffie drinken op een terras. Een goede match is belangrijk. We zoeken maatjes voor verschillende doelgroepen. De ene keer komt er een aanvraag binnen van een meneer van 86 die graag met iemand wil dammen, de andere aanvraag gaat om een overbelaste moeder van een tweeling van 3 jaar die snakt naar wat tijd voor zichzelf.

Vanuit het maatjesproject van Zorgdat vinden we graag de juiste persoon voor jou. Maar je mag ook zelf op zoek gaan. Dat kan heel goed als je meedoet aan onze activiteiten. Kom eens binnen bij een van onze wijkontmoetingscentra. Want daar kom je heel gemakkelijk met iemand in contact.

Omschrijving activiteit
We zoeken naar een match waarbij het contact voor zowel de aanvrager als de vrijwilliger waardevol is. Het werkt namelijk twee kanten op. Je bezorgt elkaar plezier. Van mens tot mens. Dat gaat op vriendschappelijke basis. Verwar het niet met hulpverlening. Je blijft gelijkwaardig aan elkaar. Samen lachen, samen huilen. Je kan veel voor elkaar betekenen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.