Bekijk alle projecten in "NIEUWEGEIN"

Handjehelpen: Gewoon doen!

Organisatie
Handjehelpen
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
NIEUWEGEIN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Zin om lekker met een kind buiten te ravotten, met iemand een museum te bezoeken, koffie te drinken of samen te sporten? Meld je dan bij ons aan als vrijwilliger. Handjehelpen heeft voor jou een mooie maatjesmatch om de hoek!
We houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden. Het gaat bij Handjehelpen altijd om kinderen of volwassenen met een beperking die een maatje zoeken. Naast begeleiding is er voor vrijwilligers een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod. Ook zijn er specifieke maatjesprojecten zoals: Psychiatriemaatjes; Netwerkmaatjes; Maatjes voor jong dementerenden; Maatje voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) Al bijna 40 jaar zorgt Handjehelpen voor een mooie maatjesmatch tussen kinderen en volwassenen met een beperking die thuis wonen en een vrijwilliger. Op onze site handjehelpen.nl staan tal van vrijwilligersvacatures van mensen bij jou in de buurt die allemaal heel goed de steun van een maatje kunnen gebruiken.

Handjehelpen biedt kinderen en volwassenen met een beperking, en hun mantelzorgers, een steuntje in de rug door middel van een stagiair of een vrijwilliger. Voorwaarde voor hulp is wel dat u (nog) thuis woont. Om voor hulp in aanmerking te komen is geen indicatie nodig. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Omschrijving activiteit
Bij Handjehelpen zijn vrijwilligers goud waard. Zij helpen kinderen en volwassenen met een beperking die thuis wonen. Met paar uurtjes per week of maand maak je al een wereld van verschil! En als je als vrijwilliger iets doet wat je zelf ook leuk vindt, voelt het niet eens als vrijwilligerswerk. Ga dus eens gezellig op de koffie bij iemand die eenzaam is, leer een kindje met een beperking vriendjes maken in de buurt of ga wandelen, fietsen of sporten met iemand die vanwege zijn of haar beperking een steuntje nodig heeft! Bij de vacatures op handjehelpen.nl vind je altijd iets leuks bij jou om de hoek.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt