Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

handige klusjesman gezocht

Organisatie
Stichting Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Interesse
Nieuwe dingen ontdekken

Klusjesman gezocht die kleine klusjes kan opknappen in onze kleinschalige noodopvang. Denk hierbij aan het vervangen van lampen, het maken van een kastdeur, maken van een slot, etc. Hiervoor zoeken wij iemand die incidenteel inzetbaar en handig met dit soort werkzaamheden is en het leuk vind om het praktische met het sociale te verbinden. Je krijgt hiervoor een onkostenvergoeding en mag deelnemen aan diverse trainingen en workshops binnen de organisatie (deze zijn niet gerelateerd aan de werkzaamheden als klusjesman, maar kunnen wel interessant zijn voor eigen ontwikkeling/uitbreiding van het cv).

Omschrijving activiteit
Bureau HIV hulpverlening van Stichting Humanitas biedt informatie en begeleiding aan personen met een HIV-infectie of de diagnose AIDS, of aan een ieder die zich hier betrokken bij voelt of vragen heeft. De medewerkers van Bureau HIV-hulpverlening bieden ondersteuning, begeleiding en geven informatie door individuele hulpverlening, relatiegesprekken en maatjeshulp.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.