Bekijk alle projecten in "AMERSFOORT"

Groene Maatjes

Organisatie
Stichting NatuurWijs
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
AMERSFOORT

Als vrijwillig Groen Maatje onderneem je, verspreid over het schooljaar, 14 keer samen met twee kinderen uit aandachtswijken (tussen 8 - 12 jaar) een leuke buitenactiviteit. 6x organiseert NatuurWijs een buitenmiddag (circa 2h) voor maatjes en kinderen; 8x ga je zelfstandig met twee kinderen circa 1,5h op ontdekkingsreis; Samen voer je buitenactiviteiten uit en ervaren jullie wat de omgeving te bieden heeft in teken van natuur; Als koppel krijgen jullie groene inspiratie van NatuurWijs; Je sluit aan bij de behoefte en leefwereld van de kinderen.

Omschrijving activiteit
Stichting NatuurWijs wil met de Groene Maatjes kinderen uit aandachtswijken laten ontdekken hoe fijn en leuk de natuur kan zijn in en rondom Amersfoort. Ieder kind verdient het om van de natuur te kunnen genieten, te leren en zich dankzij de natuur beter te kunnen ontwikkelen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.