Bekijk alle projecten in "TILBURG"

Gezocht: warme persoonlijkheid voor kletsgrage moeder

Organisatie
Stichting ContourdeTwern
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
TILBURG
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Deze moeder kan je de oren van het hoofd kletsen, maar is stiekem best alleen. En worstelt soms met heel alledaagse (opvoed)vragen. Mag ze bij jou haar hart luchten? Het enige wat ze van je vraagt is dat je naar haar verhaal wilt luisteren. En af en toe eens met haar meedenkt. Ik weet zeker dat jij dat kunt.

R-Newt Kids Thuis zet vrijwilligers thuis in bij gezinnen met kinderen, die om wat voor reden dan ook tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben. De ondersteuning kan gericht zijn op kinderen en jongeren, hun ouders of specifiek op het terrein van Spel en Taal.

Omschrijving activiteit
R-Newt Kids Thuis zet vrijwiligers thuis in bij gezinnen met kinderen, die om wat voor reden dan ook tijdelijk ee steuntje in de rug nodig hebben. In dit geval gaat het om een ouder die graag haar verhaal aan iemand kwijt wil. en weinig mensen kent bij wie ze dat kan. Als vrijwiliger bezoek je wekelijjks de ouder een paar uurtjes, afhankelijk van wat je gaat doen. Dit doe je voor de duur van een jaar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.