Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Gezellige woongroep zoekt gezellige vrijwilliger

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Voor onze woongroep zoeken wij een vrijwilliger om samen activiteiten te ondernemen

Wie zijn wij?
Wij wonen met 7 mensen met een matige verstandelijke beperking in een woongroep in een woonwijk net buiten het terrein van ’s Heeren Loo. Zij zijn allemaal mobiel en kunnen allemaal verbaal communiceren. Humor en gezelligheid voert de boventoon op deze woning, maar ook is duidelijkheid en voorspelbaarheid erg belangrijk. Wat gaan we doen en wanneer gaan we dat doen? Omdat een aantal van de bewoners niet zelfstandig activiteiten kunnen/mogen doen, zijn zij afhankelijk van de nabijheid van een begeleiders/vrijwilliger hierbij. Wij wandelen graag (1 client vangt graag Pokémons), gamen, muziek luisteren, knutselen of fietsen.

geen

Omschrijving activiteit
Wat vragen wij? Wij zoeken een vrijwilliger die in is voor spelletjes, wandelen, gamen, Pokémons vangen, knutselen en fietsen. Ook samen naar de kerk, een speeltuin oid doen bewoners graag. Dit kan individueel zijn maar ook gecombineerd met meerdere bewoners/activiteiten. Één van de bewoners heeft last van epilepsie als gevolg van haar ziekte, mocht je met haar iets willen ondernemen, dan wordt je hierop ingewerkt. Wij bieden je ? Een mooie vrijwilligersplaats ? Een eindejaarsgeschenk ? Verzekerd voor WA en ongevallen ? Reiskostenvergoeding ? Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet ? Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten ? Betrokken bijdrage bij de cliënten ? Volop waardering en een onbetaalbare ervaring ? Een contactpersoon vrijwilligers op de groep die jou begeleid Organisatie informatie Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie. Enthousiast? Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ?s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.