Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Gerrit-Jan zoekt een vismaatje

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Gerrit-Jan vist graag, maar kan dit door zijn verstandelijke beperking niet alleen..

Omschrijving activiteit
Wie is Gerrit-Jan?
Gerrit-Jan is een man van 74 jaar oud en heeft een matig verstandelijke beperking, vergelijkbaar met de kleuterleeftijd. Hij woont binnen een woongroep op ons woonzorgpark en krijgt hier 24 uur begeleiding. Gerrit-Jan houdt van muziek luisteren, sjoelt graag en vist heel graag. Hij heeft een visvergunning en vist in de zomermaanden graag waar zijn vergunning geldig is en bij de forellenkwekerij in Emst. Hij is redelijk mobiel en kan een klein stukje lopen. Hij praat met een Veluws dialect, maar hij is goed verstaanbaar. Hij weet goed wat hij wel en niet wil en heeft even nodig om over een vraag na te denken. Soms kan hij wat eigenwijs overkomen en kan even boos worden als hij zijn zin niet krijgt. Dit kan je vergelijken met het gedrag van een kleuter. Gelukkig is hij hier makkelijk in te begeleiden en helpt een praatje achteraf vaak genoeg.

Wat vraagt Gerrit-Jan?
Voor Gerrit-Jan zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die in de zomermaanden met hem wil vissen. De dag of het tijdstip maakt niet uit. Regelmaat in het afspreken is belangrijker.
Gerrit kijkt erg uit naar bezoek. Iemand waarmee hij een goede klik heeft en iemand die hem gerust kan stellen. Een vrijwilliger die een auto heeft waarmee hij/zij Gerrit Jan kan ophalen om naar de visplek te rijden of naar de Forellenkwekerij. De benzinekosten worden natuurlijk vergoed.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.