Bekijk alle projecten in "EDE"

Gastvrouw/-heer soosavond

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Over de soos:
Veel cliënten van ‘s Heeren Loo gaan op dinsdagavond naar de soos op De Hartenberg. Een gezellige avond waar dj’s voor de muziek zorgen, waar de bezoekers naar hartenlust op meezingen, de dansvloer opzoeken of op een andere manier (mee)genieten van de vrolijke sfeer.

Inhoud vrijwilligerswerk:
Als vrijwilliger ondersteun je de medewerker van Eetcafé de Roek die deze avond de horeca verzorgd. Gezamenlijk treffen jullie de voorbereidingen voor het ontvangen de gasten. Zodra de eerste gasten binnen zijn, sta je achter de bar, verzorg je de drankjes en de hapjes en bereid je eventuele snacks. Na afloop help je met opruimen.
Ben je gastvrij, heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en enige ervaring in de horeca of wil je deze graag opdoen? Dan ben jij de gastvrouw/-heer die we zoeken!

Wanneer:
Dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur

Waar:
De Hartenberg, Apeldoornseweg 60 in Wekerom

Meer weten?
Neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
Melissa Derksen
Telefoon: 06–83147746
E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl
https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

-

Omschrijving activiteit
-

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.