Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Gastdames gezocht voor onze kerk

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

De vrijwillige gastdame:

De taken van de gastdame zijn; het zorgdragen dat alles samen met de koster klaarstaat. Je zorgt voor de koffie en thee. Wij zijn op zoek naar een aantal gastdames. Gastdames die in overleg rouleren en ongeveer 1x per maand een dienst verzorgen samen met de koster. Wij zoeken gastdames die respect hebben voor ieders geloof en die zorg kunnen dragen voor een goede verzorgde dienst. 4x per jaar vergader je samen met het team. Voor iedere dienst krijgt de gastdame een memo waarin staat wat er gaat gebeuren.

Zou je op deze manier iets bij willen dragen voor onze cliënten?
Neem dan contact op met de vrijwilligers coördinator.

-

Omschrijving activiteit
De kerk:
Ons woonzorgpark is een instelling voor mensen met een verstandelijke en soms lichamelijke beperking. De mensen wonen en werken in onze beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zo ook onze kerk; het Vierhuis. De cliënten van 's Heeren Loo komen hier zondags met of zonder begeleider of familie naar de ere -en verteldiensten. De diensten zijn aangepast op het niveau van onze cliënten, zodat eenieder het als een warme, geborgen en fijne plek vindt om te komen. De ene cliënt zingt uit volle borst alle liederen mee, de andere cliënt kent alle verhalen en weer een andere cliënt wiegt mee op de muziek van het orgel. Voor iedereen een fijne, herkenbare plek, waar eenieder zijn eigen stukje uithaalt. Er komen ongeveer 150 mensen naar onze verteldienst en 400 mensen naar onze eredienst.

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.
Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.