Bekijk alle projecten in "WIJCHEN"

Ga je mee?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
WIJCHEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

Veel bewoners bij ’s Heeren Loo zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen. Als maatje ondernemen jullie samen activiteiten. De invulling is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de bewoner, maar ook wat jij als vrijwilliger kunt en wilt bieden. Wat jullie gaan doen zal per bewoner verschillen. Binnenshuis zijn er mogelijkheden zoals samen koffie drinken, een spelletje doen of samen iets bakken. Andere bewoners gaan er graag samen op uit; samen wandelen (eventueel met je eigen hond), naar de bioscoop, een aardigheidje kopen in het dorp, wat keuvelen op een bankje in het park of naar de markt om een visje te eten. Het belangrijkste is dat jullie een klik hebben en dat jij bereid bent om energie te steken in het ontmoeten van een heel bijzonder mens!

Overweeg je om maatje te worden dan ga ik graag met je in gesprek. Ik hoor graag van je wat je leuk vindt om te doen en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw regio en vinden we een maatje voor je waar je leuke activiteiten mee kan ondernemen, uiteraard op een veilige manier volgens de corona voorschriften van het RIVM.

Omschrijving activiteit
Elk mens is uniek; dat geldt ook voor onze cliënten. De één reageert direct enthousiast, de ander kijkt eerst de kat uit de boom. De een houdt van gezelligheid, de ander gaat graag op stap. Ook de mate van beperking verschilt per cliënt. De een is nagenoeg volledig zelfredzaam, terwijl de ander ondersteuning of begeleiding nodig heeft bij alles wat hij of zij wil ondernemen. Maar voor al deze cliënten geldt de behoefte aan persoonlijke aandacht. Die kun jij als maatje geven.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt