Bekijk alle projecten in "BERG EN DAL"

Forte Maatjes Berg en Dal

Organisatie
Forte Welzijn Groesbeek
Soort project
Maatjes
Buddy
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BERG EN DAL
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Je bezoekt enkele uren per maand / per week een inwoner in de gemeente Berg en Dal die behoefte heeft aan gezelschap, beweging , activiteit of een lichte zorgbehoefte heeft.
De gemeente bestaat uit verschillende dorpen: Millingen, Leuth, Kekerdom, Ooij, Persingen, Beek , Beek - Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Heilig Landstichting. We zoeken een match zo veel mogelijk in je buurt.

Stel je vraag per email via info@fortewelzijn.nl of bel naar Forte welzijn 084 0406066 en vraag of Hanneke Klievink of Floor Mulders terug kan bellen

Omschrijving activiteit
Wat is een Forte maatje?
Een maatje is iemand die er is als gezelschap, om samen iets te doen of bijvoorbeeld als iemand tijdelijk hulp nodig heeft. Waarbij kun je helpen?
Samen naar buiten gaan.
Samen iets leuks ondernemen, zoals een terrasje pikken, winkelen, een uitstapje naar bijvoorbeeld een museum of een spelletje doen
Samen een kopje koffie / thee drinken en wat kletsen
Samen kijken hoe je de sociale kring kunt uitbreiden
Samen een (korte) wandeling maken
Voor een zorgpauze bieden aan een mantelzorger of korte klusje / helpende handjes in en om huis worden maatjes ook gevraagd als er sprake is van regelmatige inzet.
Misschien heb je zelf een talent dat je in wil zetten voor een ander, neem gerust contact op.


Meer informatie

Lijkt jou dit iets? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze medewerker maatje

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.