Bekijk alle projecten in "WASSENAAR"

Fietsmaatjes

Organisatie
Stichting Fietsmaatjes Wassenaar
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
WASSENAAR
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Voor de gasten geldt dat zij meer en andere sociale contacten leggen, meer buiten komen en meer bewegen. De belangrijkste taak van het maatje is om veilig en met zorg met de gast te fietsen. Het maatje plant de fietstocht in, haalt en brengt de fiets na gebruik in de centrale fietsenstalling en heeft contact met de coördinatoren. De tijdsduur van een fietstocht is flexibel en als het kan 1 keer per week

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer) zo eenvoudig. Zeker als de zon schijnt is het heerlijk om een tochtje te maken in de omgeving: naar het Valkenburgse meer, door de duinen, onze mooie landgoederen, naar een winkel of kroegje, of eens lekker uit te waaien bij het strand. Fietsmaatjes Wassenaar kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, fietsen op onze duofiets.

Omschrijving activiteit
De vrijwilligers van Fietsmaatjes zijn mensen die hun tijd zinvol willen besteden door een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Ook voor de vrijwilligers geldt dat zij meer en andere sociale contacten leggen, meer buiten komen en meer bewegen. De belangrijkste taak van de vrijwilliger is om veilig en met zorg met de gast te fietsen. De vrijwilliger plant de fietstocht in, haalt en brengt de fiets na gebruik in de centrale fietsenstalling en heeft contact met de coördinatoren.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.