Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Enthousiaste en sociale maatjes gezocht!

Organisatie
Stichting Humanitas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wil jij zo nu en dan graag betekenisvolle ondersteuning bieden in je vrije tijd? Ben jij een betrokken persoon en kun jij je inleven in de soms moeilijke en geïsoleerde positie van mensen? Dan is ons Maatjesproject op zoek naar jou!
Het Maatjesproject biedt kortdurende praktische en sociale ondersteuning, aan mensen die net even een duwtje in de rug nodig hebben. Deze mensen missen door diverse redenen een groot sociaal netwerk, waardoor zij zich vaak geïsoleerd voelen. Kleine activiteiten als een bezoek aan een dokter/ziekenhuis, andere organisaties of hulp bij contacten leggen kunnen voor onze doelgroep al uitdagend zijn. Ook zoeken wij mensen die het leuk vinden om iemand te ondersteunen bij de Nederlandse taal, samen activiteiten met iemand te ondernemen en te ondersteunen bij evenementen (kerstviering, kledingbeurs, etc.). Hierin zou jouw bijdrage als maatje essentieel en waardevol kunnen zijn! Ben je enthousiast geworden?? Meld je aan als maatje, we zien je graag tegemoet!

Omschrijving activiteit
Het Maatjesproject voor mensen met Hiv biedt praktische ondersteuning aan vrouwen en mannen met een Hiv-infectie door het inzetten van maatjes. Maatjes zijn betrokken en gemotiveerde mensen die zich vrijwillig inzetten. Afhankelijk van de wensen schakelt de projectleider een geschikt maatje in. Vrijwilligers (maatjes) vallen onder geheimhoudingsplicht van het maatschappelijk werk van Humanitas.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.