Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Eens per maand samen iets ondernemen, dat zou Anjuna graag willen

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Anjuna is een vrouw van 27 jaar met een licht verstandelijke beperking en wil graag samen leuke dingen ondernemen.

Wie is Anjuna?
Anjuna is een vrouw van 27 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze woont binnen een woongroep in een woonwijk in Apeldoorn. Overdag werkt ze in het restaurant van 's Heeren Loo en op de kinderboerderij van 's Heeren Loo. Ze houdt van gezelligheid; zoals samen een spelletje doen, de hond uitlaten, ergens gezellig iets drinken, shoppen of samen wandelen. Anjuna is gek op paarden. Ze rijdt iedere week paard bij een manege. Maar ze geniet ook van de rust, bijvoorbeeld met een serie op tv. Ze vindt het lastig om een relatie te onderhouden en zou het prettig vinden als de vrijwilliger dit initiatief neemt. Ze kan zich goed verstaanbaar maken, maar ze begrijpt niet altijd alles wat er gezegd wordt. Dit geeft ze dan zelf aan.

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?

Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Omschrijving activiteit
Wat vraagt Anjuna?
Anjuna zou graag een vrouwelijke vrijwilliger willen die een beetje van haar leeftijd is. Iemand die zich kan verplaatsen in haar. Ze zou het leuk vinden om samen naar de stad te gaan om gezellig iets te drinken of te shoppen. Maar ook een wandeling (met hond) vindt ze erg leuk. Af en toe misschien eens naar de bioscoop of iets anders leuks. Samen koken of iets bakken. Het zou fijn zijn als je haar zou kunnen helpen met het onderhouden van het contact. Het liefst zou ze eens per maand in het weekend of op haar vrije dag (woensdag of donderdag) willen afspreken. Ben jij die gezellige vrijwilliger en heb je eens per maand wat tijd over?

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.