Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

De Toekomst Academie

Organisatie
Stichting New Dutch Connections
Tijdsbesteding in uren per week
8
Gemeente
UTRECHT

Als maatje heb je persoonlijk contact met één of meerdere asielzoekersjongeren (15 t/m 25 jaar) van het trainingsprogramma OIET. Je neemt de asielzoekersjongere mee op pad

Omschrijving activiteit
Het empowermenttraject Ondernemen in je Eigen Toekomst (OIET) is in 2013 uitgegroeid tot een enorm succes. Het afgelopen half jaar heeft OIET zich gericht op Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers (AMAs) en hen op vier locaties (Oude Pekela, Drachten, Arnhem en Deventer) geholpen bij het herontdekken van hun kwaliteiten en talenten. Met behulp van toegewijde coaches en maatjes worden ook hier nieuwe zangers, kappers en timmermannen geboren. Jongeren in alle windstreken van Nederland worden gestimuleerd wederom regie over hun eigen leven te nemen en hun grootste dromen te verwezenlijken.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt