Bekijk alle projecten in "BERGEN OP ZOOM"

Coördinator Kletsmaatjes Bergen op Zoom

Organisatie
Humanitas West Brabant West
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
BERGEN OP ZOOM
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

Ben je op zoek naar leuk en vooral sociaal werk en zit je hart op de juiste plek, kun je overzicht houden en goed samenwerken en heb je interesse in andere culturen, dan gaan we graag het gesprek met je aan voor de rol van coordinator Kletsmaatjes. Jij voert de eerste kennismakingsgesprekken met de deelnemer en de vrijwilliger. De deelnemers zijn nieuwkomers die graag ondersteuning willen bij het leren van de Nederlandse taal. Deze gesprekken gebruik je om de juiste vrijwilliger aan de juiste deelnemer te koppelen. In het traject dat volgt, bewaak je de voortgang van de koppeling en helpt de vrijwilliger waar dat nodig is. Je wordt daarbij ondersteund door de beroepskrachten die je begeleiden en je bent werkzaam in een enthousiast team. De tijdsinvestering zal zo’n 4 tot 6 uur per week bedragen.

Omschrijving activiteit
Kletsmaatjes is een variant op het huidige Taalmaatjesproject dat we ook uitvoeren. Kletsmaatjes vindt plaats op een digitale manier waarin je dus met name via videobellen contact hebt met elkaar. De coördinator zorgt voor de koppeling en is de vraagbaak voor de vrijwilligers.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.