Bekijk alle projecten in "MAASTRICHT"

Consulent voor Buddyzorg Limburg

Organisatie
Buddyzorg Limburg
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
MAASTRICHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Als consulent ben je voor de hulpvrager in een regio het aanspreekpunt. In die rol vertegenwoordig je de organisatie met als doel het klantproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je wordt op maat begeleid door de coördinator. Je bent betrokken, proactief, hebt relevante ervaring in de zorgsector en bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
Je maakt deel uit van een team; ontvangt supervisie en neemt deel aan organisatieoverleg (4 x per jaar) en koppelt de voortgang jouw werkzaamheden terug. De organisatie biedt scholing, begeleiding, vraagt een VOG aan en reis- en onkostenvergoeding.

Thuiswonende ernstig of chronisch lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen en kinderen met ernstig overgewicht die bezig zijn met leefstijlverandering kunnen een buddy aanvragen. Bij kinderen en jeugdigen worden altijd ouders erbij betrokken.

Omschrijving activiteit
Buddyzorg Limburg biedt ondersteuning aan chronisch of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie en aan kinderen en jeugdigen die aan obesitas lijden (leefstijlverandering). Een buddy ondersteunt zo iemand met het doel het verwerken van de impact van ziek zijn of ernstig overgewicht en het hervinden van eigen kracht en mogelijkheden. Bij kinderen en jeugdigen richt de buddy zich uiteraard ook op ouders. Een begeleidingstraject is voor bepaalde tijd. De buddy wordt begeleid door een werkbegeleider.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt