Bekijk alle projecten in "WESTERVOORT"

Coach rugzakje

Organisatie
Vrijwilligerscentrale Mikado
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
WESTERVOORT

Wil je graag vrijwilligerswerk doen, maar heb je hierbij ondersteuning nodig? Dan kan een vrijwillige coach je helpen! Deze coach geeft ondersteuning bij het zoeken naar een passende functie en zal je hierin begeleiden. Dit door mee te gaan naar het werk en een vraagbaak te zijn.

Omschrijving activiteit
Een project waar kwetsbare burgers die vrijwilligerswerk willen doen een handje geholpen worden door hen te koppelen aan een coach. Het gaat hierbij niet om mensen met een psychiatrische/psychische stoornis, of een lichamelijke beperking. De coaches zijn vrijwilligers die vanuit Mikado een workshop krijgen, waar onder andere een ervaringsdeskundige bij betrokken is. Iemand die precies kan uitleggen waar de knelpunten zitten bij het aangaan van vrijwilligerswerk.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.