Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Cherelle zoekt een maatje!

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Cherelle is op zoek naar iemand die er net als haar van geniet om dingen te ondernemen in de avond (tussen 19:00-22:00) of in het weekend. Dit alles in overleg met haar. Leuke activiteiten met een recreatief en ontspannend karakter. Ze is op zoek naar een vrouw (leeftijd maakt niet uit). De vrijwilliger moet sociaal zijn, beschikken over een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kan daarnaast ook duidelijk en voorspelbaar zijn. Indien nodig moet je consequent zijn, maar de nadruk ligt vooral op een positieve bevestiging naar haar toe.

Omschrijving activiteit
Cherelle is een vrouw van 27 met een licht verstandelijke beperking. Ze heeft sterk de behoefte om gezien en gehoord te worden. Ze heeft een niet al te hoog zelfbeeld en heeft een sterke behoefte aan affectie en daarin een duidelijke kadering. Ze houdt erg van gezelligheid en samen dingen ondernemen. Hierdoor kan haar eigenwaarde worden versterkt. Ze houdt van voetbal en gezelligheid in de breedste zin van het woord.

Wij bieden
•een mooie vrijwilligersplaats
•een eindejaarsgeschenk
•verzekerd voor WA en ongevallen
•reiskosten vergoeding
•jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
•mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
•betrokken bijdrage bij de cliënten
•volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Tijdsbesteding

In de avond tussen 19:00-22:00 of in het weekend.

I.v.m. trainingsavonden/wedstrijden e.e.a. in overleg.

Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt