Bekijk alle projecten in "TILBURG"

Chauffeur(s) gezocht

Organisatie
RIBW Brabant
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
6
Gemeente
TILBURG
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Vriendelijke chauffeur(s) die in een busje durft (durven) te rijden en onze clienten wil(len) brengen en ophalen van en naar hun leer/werkplek. Ben je in bezit van rijbewijs en heb jij minimaal 2 uur per week tijd en bij voorkeur nog iets meer dan zouden we graag met je in gesprek gaan.

-

Omschrijving activiteit
Wil jij iets voor een ander betekenen? Om als maatje aan de slag te gaan heb je geen specifieke opleiding nodig. Jouw talenten samen met je enthousiasme en geduld maken een verschil voor iemand met een psychiatrische kwetsbaarheid. In deze uitdagende rol als vrijwilliger heb je flexibiliteit in uren, een gewaardeerde plaats in het team, ondersteuning door beroepskrachten en de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Kijk voor meer informatie op www.ribwbrabant.nl/vrijwilligers

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.