Bekijk alle projecten in "SOEST"

Buddy / Maatje omgeving Soest

Organisatie
Stichting Amerpoort - Oude Grachtje
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
SOEST
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wij zoeken een vrijwilliger in de leeftijd tussen 25 en 35 jaar, bij voorkeur een vrouw, die het leuk vindt 1 op 1 activiteiten te ondernemen, (zowel gepland als ad-hok) met een cliënt. Iemand met geduld, inlevingsvermogen en humor. Dit kan zowel door de week als in het weekend

Het Oude Grachtje is een woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking en bevindt zich in de wijk ‘Boerenstreek’ in Soest. Deze locatie bestaat uit twee woonblokken van 3 verdiepingen. Cliënten wonen tussen andere huurders.

De cliënt is een volwassen vrouw van 30 welke op zoek is naar een enthousiaste vrijwilliger om activiteiten mee te ondernemen.

Omschrijving activiteit
Onze cliënt gaat er graag op uit, stappen, een festival bezoeken, een leuke stedentrip om te shoppen, samen wat drinken op een terrasje, een stand wandeling, model zitten voor nagels een museum bezoeken. Wij zoeken hiervoor een maatje / buddy

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.