Bekijk alle projecten in "OEGSTGEEST"

Buddy gezocht

Organisatie
Eva
Soort project
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
OEGSTGEEST
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Eva zet vrijwilligers in bij mensen met een beperking of ziekte in de thuissituatie. Samen activiteiten ondernemen of een kopje koffie drinken en lekker kletsen. Er is veel mogelijk en je kunt je eigen tijd indelen. Met een bezoekje per week of eens per twee weken kun je iemand al heel veel plezier, afleiding en ondersteuning bieden. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de voorkeuren, wensen en mogelijkheden geïnventariseerd, en wordt bekeken bij welke soort hulpvraag de vrijwilliger het beste zou kunnen passen. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van sociaal contactmaatjes. Wij bieden vrijwilligers begeleiding, scholing, een reiskostenvergoeding en aansprakelijkheidsverzekering.

Eva biedt vrijwilligers die ondersteuning en gezelschap bieden bij mensen met een beperking, ziekte en mantelzorgers. Maximaal een dagdeel per week worden de vrijwilligers ingezet bij mensen die zelfstandig wonen. Er wordt veel aandacht besteed om de juiste match te maken door zowel met de hulpvrager als de vrijwilliger een uitvoerig intakegesprek te voeren. Bij het eerste contact tussen vrijwilliger en hulpvrager is de adviseur aanwezig om de kennismaking te begeleiden.

Omschrijving activiteit
Inzet van vrijwilligers in de thuissituatie bij mensen die ziek zijn of een beperking hebben, in alle leeftijdsgroepen. Er wordt altijd gekeken of er een goede klik is tussen de vrijwilliger en de persoon die een maatje zoekt en de vrijwilligers krijgen scholing, begeleiding, zijn verzekerd en ontvangen reiskostenvergoeding.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt