Bekijk alle projecten in "GOUDA"

Buddies Gouda

Organisatie
Stichting HandicapNederland
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
GOUDA
Leeftijd doelgroep
Jongeren

[Buddies] van HandicapNL koppelt jongeren met een licht verstandelijke beperking tussen de 16 en 35 jaar aan leeftijdsgenoten zonder beperking. Samen ondernemen zij activiteiten en bouwen gaandeweg een vriendschap op. Op deze manier betrekt [Buddies] jongeren met een licht verstandelijke beperking bij de maatschappij en laat jongeren zonder beperking kennis maken met vrijwilligerswerk.

Ben jij tussen de 16 en 35 jaar, heb je een licht verstandelijke beperking en/of autisme en opzoek naar een Buddy om leuke vrijetijdsactiviteiten mee te ondernemen. Meld je dan bij ons aan. Aanmelden bij Buddies kan via https://handicap.nl/buddies/buddies-clientbuddy/. Op deze website staat een aanmeldformulier voor cliënten en zorgorganisaties.

Omschrijving activiteit
Buddies koppelt jongeren met een licht verstandelijke beperking tussen de 16 en 35 jaar aan leeftijdsgenoten zonder beperking. Samen ondernemen zij activiteiten en bouwen gaandeweg een vriendschap op. Op deze manier betrekt Best Buddies jongeren met een licht verstandelijke beperking bij de maatschappij en laat jongeren zonder beperking kennis maken met vrijwilligerswerk.
Voor Gouda zijn we opzoek naar vrijwilligers tussen de 25 en 40 jaar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt