Bekijk alle projecten in "EMMEN"

Buddies Emmen

Organisatie
Stichting HandicapNederland
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
EMMEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Wij zoeken jonge vrijwilligers tussen de 16 en 35 jaar. Ongeveer 1x per twee weken ga je langs bij je buddy (cliënt) om samen een leuke activiteit te ondernemen. Mocht je het naast je vrijwilligerswerk als buddy ook leuk vinden ons op een andere manier te ondersteunen; bijvoorbeeld bij het organiseren van evenementen of het werven van sponsoren, dan ben je ook van harte welkom!

Ben jij tussen de 16 en 35 jaar, heb je een licht verstandelijke beperking en/of autisme en opzoek naar een Buddy om leuke vrijetijdsactiviteiten mee te ondernemen. Meld je dan bij ons aan. Aanmelden bij Buddies kan via https://handicap.nl/buddies/buddies-clientbuddy/. Op deze website staat een aanmeldformulier voor cliënten en zorgorganisaties.

Omschrijving activiteit
[Buddies] van HandicapNL koppelt jongeren met een licht verstandelijke beperking of een fysieke beperking tussen de 16 en 35 jaar aan leeftijdsgenoten zonder beperking. Samen ondernemen zij activiteiten en bouwen gaandeweg een vriendschap op. Op deze manier betrekt [Buddies] jongeren met een licht verstandelijke beperking bij de maatschappij en laat jongeren zonder beperking kennis maken met vrijwilligerswerk.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.