Bekijk alle projecten in "OUDERKERK"

Bewonersmaatje

Organisatie
Thomashuis Gouderak
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
OUDERKERK
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Wij zoeken een Maatje die ongeveer 1x per 2 weken een leuk uitstapje wil maken in de regio met een aantal van onze bewoners (2-4). Dit kan een lekkere lunch zijn, een leuke markt of een keer bowlen. Een uitstapje hoeft niet langer te duren dan 3 uur.

Omschrijving activiteit
Wij willen graag dat onze bewoners lekker kunnen genieten van hun leven. En kunnen participeren middenin de maatschappij.
Voor de extra kersjes op de taart, zoeken wij dan ook een Maatje voor ze die 1x per 2 weken een leuk uitstapje met een groepje bewoners van ons doet. Dit kan vanalles zijn, hoeft niets extreems. Een lekkere lunch in de stad op een terrasje is al leuk. Maar daarnaast zijn onze bewoners ook moeilijk te verslaan met bowlen! En wie geniet er in de zomer niet van een leuke picknick.
Kortom, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.