Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Ben zoekt een maatje om samen mee te wandelen.

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Omschrijving
Wie is Ben?
Ben is een Man van 69 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Ben is een vriendelijke man en vindt het prettig om aandacht te krijgen. Hij vindt het fijn als er tegen hem gesproken wordt, voorgelezen of samen een wandeling maken. Ben communiceert voornamelijk zonder woorden. Ben zit in een rolstoel en heeft hulp nodig bij zijn algemene dagelijkse handelingen. Ben heeft snel last van zijn longen.

Lijkt het je leuk om hem te leren kennen? Heb je zin om samen met Ben een wandeling te maken? Kom dan eens langs voor een kopje koffie en hopelijk ga jij dan samen met haar op pad!

Wat vraagt Ben?
Elke week of om de 2 weken samen een bakje koffie te drinken, een wandeling maken en aandacht aan Ben besteden. Welke dag zal in overleg gaan. Ook de tijd is naar eigen keuze al ligt Ben zijn voorkeur rond 10.30 uur.

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt