Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Ben jij net als Ramon ook gek op voetbal en gamen?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Heb jij geduld? Ben jij duidelijk? En zou je het fijn vinden om een maatje voor Ramon te kunnen zijn?
Wat vraagt Ramon?

Voor Ramon zijn we op zoek naar een vrijwilliger die aansluiting heeft bij zijn hobby's. Iemand die net zo geniet van voetbal, formule 1 of gamen. Natuurlijk is het leuk als hij met je mee kan naar een voetbalwedstrijd van Ajax of Go Ahead Eagles. Samen gamen, voetbal kijken, naar de bioscoop, de mediamarkt of een speelgoedwinkel. Gewoon samen leuke mannen dingen doen! Maar wel een vrijwilliger die duidelijk kan zijn, nee kan zeggen en afspraken nakomt. Graag in het weekend, omdat hij dan veel vrije tijd heeft. Het liefst 1x per 2 weken/1x in de maand

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk

Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten

Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol

bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van
's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en
wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.
Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie
contact op met de vrijwilligers coördinator Inge Uiterweerd via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd.
Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Omschrijving activiteit
Wie is Ramon?

Ramon is een man van 33 jaar met een licht verstandelijke beperking. Hij woont binnen een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo, waar hij intensieve begeleiding krijgt. Hij is stevig gebouwd, heeft kort geschoren haar en draagt veelal een trainingspak van Ajax met een pet. Een stoere jongen dus. Ramon kan heel vrolijk zijn en krijgt dan een mooie glimlach op zijn gezicht. Vooral van voetbal wordt hij erg blij! Groot fan van Ajax en Go Ahead Eagels. Maar ook gamen, Fifa en Formule 1 kijken zijn hobby's van hem. Maar Ramon heeft het niet makkelijk gehad in zijn jeugd. Daardoor is je vertrouwen niet zomaar gewonnen, dat kost tijd. Maar wanneer hij iemand beter leert kennen, durft hij zich wat meer open te stellen. Als hij niet zo lekker in zijn vel zit of hij iets wil wat niet kan, dan kan hij boos worden door te schelden of met de deur te slaan. Natuurlijk zullen zijn begeleiders de vrijwilliger hierin begeleiden, zodat je handvaten hebt om hiermee om te gaan. Een uitdaging dus! Maar als je hem goed leert kennen en hij voelt zich vertrouwd, dan kan hij erg veel waarde aan je hechten. Hij benoemt dat hij blij is dat je er voor hem bent en kan je echt een gevoel van voldoening en dankbaarheid geven. Wie o wie gaat deze uitdaging met hem aan?

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.