Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Ben jij de sterke vrijwilliger die wij zoeken?

Organisatie
Stichting Samen Oplopen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Mensen die het goed hebben kunnen veel betekenen voor mensen die het minder goed hebben. Zou jij naast een alleenstaande moeder met vier kinderen willen gaan staan die veel stress en onrust ervaart omdat er met de kinderen veel aan de hand is op school, buiten op straat en haar oudste zoon regelmatig met de wijkagent in contact komt. Moeder zal zo blij zijn met een vrijwilliger die haar ondersteunt, erkent, adviseert en soms ook ontlast door misschien wat met de kids te gaan doen. Wekelijks een gesprek waarin moeder kan spuiten en support ervaart en meekijken naar mogelijkheden en waar mogelijk te ontlasten zal al zo fijn zijn.

Als je, als ouder, veel stress en zorgen hebt en je wilt tóch je kinderen een fijne jeugd geven, dan kan je wel eens wat steun gebruiken. Ook als jongere moet je soms zoveel alleen bedenken, regelen en doen, dat het fijn is om op iemand terug te kunnen vallen. Samen Oplopen Utrecht verbindt sterke vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn, de samenleving als lastig ervaren, in een nieuw land wonen, zich alleen of overbelast voelen. De vrijwilligers geven steun, zorg en begeleiding in het gezin op een vriendschappelijke manier.

Omschrijving activiteit
Samen Oplopen Utrecht verbindt sterke vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn, de samenleving als lastig ervaren, in een nieuw land wonen, zich alleen of overbelast voelen. De vrijwilligers geven steun, zorg en begeleiding in het gezin op een vriendschappelijke manier. Ze worden bijgestaan door een professionele coördinator en krijgen daarbij ook gedegen training en coaching.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.