Bekijk alle projecten in "ZEEWOLDE"

"Automaatje" voor vervoer van oudere man met verstandelijke handicap gezocht!

Organisatie
Stichting Philadelphia Zorg Borneostraat
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
ZEEWOLDE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Voor een man van 65 jaar oud met een verstandelijke beperking zoeken wij een maatje die hem elke woensdag van en naar de kinderboerderij in Emmeloord wil brengen waar hij werkt. Hij houdt erg van dieren en vind het daarom geweldig om 1 keer in de week met ze te kunnen knuffelen en eten te geven. Echter, omdat er op dit moment geen vrijwilliger beschikbaar is die hem kan brengen en ophalen, dreigt dit te komen vervallen. Dit zou natuurlijk erg jammer zijn, omdat dit echt voor hem ultieme geluksmomenten zijn! Als automaatje breng je hem 's morgens om 09:00 naar de kinderboerderij en haal je hem 's middags om 15:30 weer op. Hij vind het erg gezellig om een praatje en grapje te maken en gezellig samen naar zijn favoriete Nederlandstalige muziek te luisteren en misschien zelfs wel samen mee te zingen! Als je interesse hebt, schroom dan vooral niet om contact op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken waarbij meer informatie wordt gegeven en misschien even kennisgemaakt kan worden met hem. Reiskosten worden vergoed!.

Omschrijving activiteit
Voor een man van 65 jaar oud met een verstandelijke handicap zijn wij op zoek naar iemand die hem elke woensdag van en naar de kinderboerderij in Emmeloord waar hij werkt wil brengen. Het verzorgen van dieren is zijn lust en zijn leven en dit dreigt weg te vallen in verband met het niet kunnen vinden van een vrijwilliger die hem kan brengen en halen. Onze hoop is dat het via deze weg alsnog voor hem gerealiseerd gaat worden!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.